Double Chocolate chip M&M Cookies:
My all time favorite recipe. |
Ingredients For 36 Cookies
Butter – 1 cup (2 stick)
White Sugar – ¾ cup
Brown Sugar – ¾ cup
Large Eggs – 2
Vanilla Extract – 2 Tsp
AP Flour (Maida) – 2 cups
Cocoa Powder – 2/3 cup
Baking Soda – ¾ tsp
Salt – ¼ tsp
Chocolate chips - 1 cup
M&M – 1 cup
Method:
Dry Ingredients:
Sift together All-purpose flour, Cocoa powder, salt, baking Soda.
Mix Butter and Sugars together.
Wet Ingredients:
In a mixing bowl add eggs, vanilla extract.
Mix well.
Add the dry ingredients.
Mix together.
Add chocolate chips, M&M and mix well or top on cookies before baking.
Preheat oven for 10 minutes at 350 F.
Bake for 8 minutes. (or upto 10 minutes).
Take out.
Let cool for 10 minutes in the tray.
Then keep it in a wire rack and cool completely.
Store in an airtight container or enjoy immediately.
Makes 36 yummy cookies.
Conversion:
1 stick butter = 8 tbsp or 1/2 cup
-------
டபுள் சாக்லேட் சிப் குக்கீஸ்
வெண்ணெய் – 1 கப் (8 tbsp / 2 sticks)
சாதாரண வெள்ளை சீனி – ¾ cup
பிரவுன் சுகர் – ¾ cup
முட்டை – 2
வெனிலா extract – 2 Tsp
(or வெனிலா எசென்ஸ் - 2 துளி)
மைதா – 2 cups
கோக்கோ பவுடர் – 2/3 cup
பேக்கிங் சோடா – ¾ tsp
உப்பு – ¼ tsp
சாக்லேட் சிப்ஸ் - 1 கப்
M & M மிட்டாய்கள் – 1 கப்